Witts prisvindende pizzaovne er et rygende hit

Pizza så sprød og lækker som på en italiensk restaurant? Det får du med de prisvindende* og anmelderroste ETNA pizzaovne fra Witt.

Udeliv er pizzatid. Er der noget hyggeligere end at samles med gode venner på terrassen omkring den varme pizzaovn og nyde dampende varme, sprøde og helt perfekte pizzaer? 

ETNA serien fra Witt er de mest brugervenlige pizzaovne, markedet endnu har set. Design, funktionalitet og kvalitet er i en liga for sig. Dobbeltisolering, miljøvenlig, energibesparende – og lynhurtig opvarmning.

Booster-brænderen fordeler varmen jævnt til pizzastenen - som samtidig holdes konstant varm, så du hurtigt kan bage alle de pizzaer, du vil uden at skulle vente på, at temperaturen stiger igen. Netop den konstante varme - og fordelingen af den - er hemmeligheden bag det altid sprøde resultat. På Rotante modellen skal du ikke engang tænke på at vende pizzaen, så den bages jævnt. Det sørger den roterende sten for (aktiveres ved et enkelt tryk).

Kan vi lige dvæle ved designet et øjeblik? Maskulint og bundsolidt – med et stort ovnrum og fire solide ben, der sørger for, at ovnen står stabilt. Materialer af høj kvalitet lover lang levetid.

En pizza er ikke bare en pizza. Langtfra. Den bedste laves på Witt ETNA. Nemt og hurtigt. Men tag ikke bare vores ord for det. Anmelderne er også rørende enige.

--

*) Good Design og German Design Award

 

BBC Good Foods
”Vi har testet mange pizzaovne, og Witt Rotante er uden tvivl den model, som er nemmest at lave pizzaer i. Den har en bred åbning til ovnrummet, en U-formet brænder, der giver imponerende varmedækning indeni ovnen, og selvfølgelig den roterende pizzasten. Boosterbrænderen under pizzastenen holder stenen varm."

TEK.NO
"Witt Etna Rotante er den vildeste pizzaovn, vi har testet. Den er i en liga helt for sig selv. Ikke alene er den langt den største pizzaovn, vi har testet - og den tungeste - det er også den første pizzaovn, vi har prøvet med en automatisk, roterende pizzasten."

Læs selv flere af de mange flotte anmeldelser her: https://www.wittpizza.com/da/pages/awards-reviews

Witt Pizza ETNA (Rotante eller Fermo) fås i 4 farver.

Vejl. pris fra 4.999,- DKK

Del nyheden:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

11. juli 2023

Ville du rejse fra Mexico til Tyskland for den helt rigtige pizzaovn?

Det lyder måske vildt, men dét er præcis det, Alejandro Lead fra Mexico gjorde for at få fat på en Witt ETNA Rotante pizzaovn. Læs mere

19. juli 2024

”Den vildeste pizzaovn” – nu i en mindre model

Den prisvindende pizzaovn, Witt ETNA Rotante, har taget forbrugere, anmeldere, ja, hele verden med storm. Med sin roterende sten og dobbeltbrænder bager den lynhurtigt pizza efter pizza med garanteret sprødhed. Nu har Rotante fået en lillebror: PICCO ... Læs mere