Restaurant domæne har fordoblet antallet af gæster. Michelinstjernen har givet et kæmpe boost
Det har ikke skortet på begejstrede anmeldelser fra de madanmeldere og gæster fra nær og fjern, der har besøgt den spektakulære, kuppelformede bygning omgivet af græs og træer i Gødstrup. Ingen har på noget tidspunkt betvivlet hverken håndværket eller ambitionerne hos folkene bag ”Restaurant domæne”, men at det hele er gået SÅ stærkt, er nu alligevel kommet bag på Køkkenchef Jens Vincent.
”På mange måder er det hele gået så hurtigt, at vi virkelig skal huske på at nyde det hele. Vi startede restauranten i foråret 2022, og ret hurtigt fik vi pæn omtale og opmærksomhed fra de større dagblade og guides i landet.”
”Selvom vi havde gæster fra første åbningsdag, så var der ikke med fuldt hus hver dag, men det steg løbende. Byggeproces, konceptudvikling og opstart tog en masse tid og energi, og lige pludselig var der gået et år - og Joakim og jeg sad i et fly på vej til Finland efter at have modtaget en invitation til uddeling af de nordiske michelinstjerner.”
”Jeg stoler på min mad, på Joakims service og på vores dygtige personale og er ekstremt stolt og kun mere sulten efter forbedringer, justeringer og den utopiske ”perfektion”. Nu laver vi lidt ændringer i menuen og tilføjer lidt friskhed og nye retter til at matche det spirende forår! Så vi fortsætter - og kun mod det bedre!”, fortæller Jens Vincent.
Ambitionen med ”domæne” har fra starten været at give gæsterne en ekstraordinær helhedsoplevelse med fokus på smag og kvalitet, så vidt muligt med brug af lokale råvarer og producenter, men altid med frihed til at eksperimentere og forfine. Bag restauranten står virksomheden Witt, der har lagt jord, bygning og økonomi til at stable restauranten på benene – med ønsket om at få Midtjylland på det gastronomiske landkort. Det må siges at være lykkedes.
For yderligere info kontaktes:
Jens Vincent
Head Chef
[email protected]
5. marts 2024
Witt overtager distributionen af Lelit og Baratza
Italienske Lelit og amerikanske Baratza er to sværvægtere i markedet for professionel espressobrygning til private. Med overtagelsen af distributionen pr. 1.3.2024 glæder Witt sig til at tage kunderne med på den videre kafferejse.Læs mere
28. maj 2024
Fortsat Michelin-restaurant på heden
’Restaurant domæne’ beholder sin Michelin-stjerne. Det blev fastslået mandag aften, da den berømte franske spiseguide afholdt årets uddeling for de nordiske lande i Helsinki. Læs mere