Saftig mad og effektiv rengøring

May 19, 2021

Ny, minimalistisk ovnserie fra Brandt

Steam Cooking er et populært madlavningsprogram, hvor retten tilføres damp. Damp er blevet populært i ovne, fordi maden tilberedes mere skånsomt og ved lavere temperaturer end i en almindelig ovn og derved holder på saft og kraft, ligesom farver og tekstur bevares. Bagværk hæver mere og får lettere en gylden og sprød skorpe. Stegen bliver både mør og sprød. Grøntsager og fisk bevarer flere vitaminer og mineraler. Steam Cooking programmet er tilføjet næsten alle ovnene i denne nye serie fra Brandt. Uden at koste ekstra af den grund.

Pyrolyserengøring betyder, at ovnen renser sig selv. Det sker ved, at ovnen varmes op til 400-500°C, så snavset i ovnen brændes til aske, der efterfølgende nemt tørres op med en klud. Pyrolyse tager normalt omkring 1,5 time, men her klares det på bare 39 minutter.  

Brandt ovnserien er stilfuld elegance og passer ind i alle køkkener med deres 100% sorte look. Fås i butikkerne fra 1. juni 2021

Witt Denmark A/S
Kontakt vores pressafdeling
+45 7025 2323
presse@witt.dk