Witt SA60172-1BG kødmodning
Sort underbygget skab til kødmodning i 1 zone fra 1-25°, fugtighedsstyrringen og UV-steriliserende lys beskytter kødet i modningsprocessen. Kan monteres som en Side-By-Side løsning med f.eks. WCF60172-2BG vinskab eller måske et kødmodningsskab mere. Der medfølger 3 ophængningskroge, 3 stålriste og en saltbakke med skabet. Skabet skal tilsluttes direkte vand.
- Fugtighedsstyring af krogmodning fra 1° til 25°
- Steriliserende UV-lys
- Medfølger 3 stk kroge, 3 stk rist og saltbakke
- Klimaklasse: 0,1,2,3,4,5,6,7,8
Se alle specifikationer |
Specifikationer
Kapacitet, forbrug og strømforsyning
Energiklasse | B |
Kræver autoriseret installatør | Nej |
Kølevolume (l) | 352 |
Kølevæsketype | R600a |
Kølevæsketype, vægt (g) | 45 |
Energiforbrug år (kWh) | 620,5 |
Produktdesign & placering
Betjeningspanel | Touch |
Displayfarve | Hvid |
Materiale | Glas Rustfrit stål |
Farve | Black |
Displaytype | LCD |
Dørhængsel | Højrehængt |
Dør | 2-lags glas |
Type af håndtag | Stål |
Vendbar dør | Ja |
Vendbare døre | Ja |
Kan placeres side om side | Ja |
Type af håndtag | Udvendig |
Justerbare ben | Ja |
Laveste egnede stuetemperatur (°C) | 1 |
Produkttype | Kødmodningsskab |
Modelbredde (cm) | 59,5 |
Dørhængsel | Højrehængt |
Rengøringsvenlig | Ja |
Funktioner
Antal kompressorer | 1 |
Kompressortype | Vibrationsdæmpende kompressor |
Termostattype | Mekanisk |
Temperaturdisplay | Ja |
Placering af display | Indvendig |
Døralarm | Ja |
SoftClose på dør | Nej |
Kulfilter | Nej |
Temperaturzoner | 1 |
UV-beskyttet dør | Ja |
Aktivt kulfilter | Nej |
Indvendige funktioner
Antal hylder | 3 |
Hyldetype | Rustfri hylde Ophængsbom med 3 kroge Rustfri saltbakke |
Mål & Vægt
Højde (mm) | 1720 |
Bredde (mm) | 595 |
Dybde (mm) | 710 |
Ledningslængde (cm) | 200 |
EAN
EAN | 5707582007087 |
Mere information
Sort underbygget skab til kødmodning i 1 zone, fugtighedsstyrringen sikre den rigtig balance til modningen af kødet og UV-steriliserende lys beskytter kødet i modningsprocessen.
Dryaging, er en gammel metode til at modne kød så det både bliver mere smagsfuld og mørt.
Køb fx 1 kg RibEye
Når det er svundet 30% er det klar til at blive svitset på panden
Det meste kød der købes i dag er pakket kort efter slagtning og udskæring og har ingen eller meget kort modning.
Umodent kød mangler smag, i et DryAgeskab frigives den mælkesyre som er i alt kød, det giver mindre syrlighed i kødet og mere omami/smag
Temperaturen til at krogmodne oksekød skal være 1-3° og mellem 65 og 75 % i luftfugtighed - Vi anbefaler 2° og 70%
Vandbeholder i bunden af skabet fyldes med vand og fugten i skabet styres automatisk
Kødet vejes og hænges op i de medfølgende kødkroge
Når kødet har ca 30 % mindre vægt er det klar til tilberedning
De lettere indtørrede sider skæres væk og brunes gerne af, så man senere kan lave en lækker sauce. Kødet tilberedes som man ønsker. Det kan være langtidsstegt i ovn, sous vide, flamegrilled eller bare en hurtig tur på en varm grillpande/fad
Fælles for dry-aging/tør-modning/krog-modning er, at det er en process der indtil nu har været stort set umuligt at gennemføre i et almindeligt hjem. Hvor mange kender du måske som har et køle-rum i deres hjem? eller hvad med bare et køleskab hvor de kan garantere at der ikke kommer en masse bakterier ind med de andre madvarer? Vi kender i hvert fald ingen!
Venligst login for at skrive en anmeldelse